Äldre dom

Hej,

Vi söker dig lite äldre dominanta man som önskar träffa oss med teamet cuckold. Vi ser att den som söker gärna är äldre än oss och välvårdad. Att kunna uttrycka och beskriva dina tankar och reflektioner är otroligt viktigt, vi söker ingen som bara skriver ”vill ni knulla”.

Det vi vill uppleva är att hitta en man som är erfaren dom som kan uppfostra mig till att bli en riktig hotwife. Vi söker både den fysiska dominansen (med respekt och omhändertagande) som den psykiska dominansen 24/7. Ibland ses vi kanske bara vanligt, ibland tar du kanske med mig på ett nakenbad och visar upp mig. En töm jag länge haft är att du bjuder in en vän somna delar mig med.


Utseendemässigt ser vi gärna längre än mig(Johanna) samt inte är överviktig. Längden på din kuk är inte särskilt intressant, fru däremot väldigt grov är det ett stort plus hehe.

Vi önskar träffa en man som vi lika gärna kan träffa på ett glas ute på stan efter jobbet, som att ha kul bakom stänga dörrar.

Vi kommer inte svara på meddelanden som inte börjat med ”1 maj” och som inte innehåller en beskrivning hur hur ni hade önskat lägga upp er drömträff med oss/mig.