Yngre rakad kille med microkuk

Hej
Ciskillen som söker.
Är du en yngre renrakad kille med en riktigt liten kuk som behöver lite uppskattning?
Jag vill inte ha en stor kuk som får mig att hulka när den körs ner i min hals, inte den här gången iallafall;)
Istället söker jag nån med en liten kuk som precis som jag vill ha lite ömhet.
Jag vill ligga i ditt knä och mjukt sluta mina läppar runt kuk för att sen hålla den still i min varma mun och bara njuta av känslan när den långsamt sväller och letar sig djupare in i det våta hålet som omfamnar den och med mjuka läppar försiktigt mata den djupare.
Jag söker nån som behöver ömhet, jag vill inte mjölka din kuk som en maskin utan ligga i ditt knä medans du klappar mig på huvudet och drömmer dig bort medans min tunga försiktigt letar sig runt ditt ollon.
Du kan bara luta dig tillbaka och lugnt arbeta runt i min mun som njuter av ditt utforskande.

Du får gärna säga snälla saker, berömma mig eller rollspela som att kalla mig din lilla pojke.
Självklart vill jag få din uppskattning men du får också se på porr medans jag suger om du vill, bara du uppskattar mig samtidigt så har jag inget emot om du ser på annat medans jag tar hand om din kuk.

Jag vill visa din kuk den uppskattning den förtjänar och för en stund ge mig helt åt din njutning, låta min värld förminskas tills mitt syfte enbart är att stimulera din kuk och på ett sätt är det frigörande att enbart vara i ögonblicket, bara slappna av medans din kuk glider in och ut i min mun och om den är liten nog så får du hemskt gärna hålla i mitt huvud och knulla min mun så att jag verkligen får känna mig som din personliga lösfitta.
Jag vill känna hur du arbetar fram din sperma med varje stöt i min mun tills den sprutar stråle efter stråle som jag duktig sväljer.

Du som svarar bör vara snäll, gilla maskulina lite tjocka killar, gilla mjuka avsugningar och framförallt ha en liten kuk, så liten att du kan arbeta i min mun utan att komma ner i halsen.

Förmiddagar i min bil passar bäst för mig
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.