Orgasm?

Söker kvinna, gärna äldre. Jag tycker om att ”ge”. Mitt mål: din orgasm. De flesta trix kan jag, tar gärna min tid att göra ett utförligt jobb. Söker något okomplicerat, gärna att jag kommer förbi när det passar (fler gånger än en lär det nog bli) och använda fingrar, tunga, leksaker mm för att nå mitt mål.

Personkemi är dock ganska viktig. Jag är social, har humor, lätt för att prata med folk, ganska omtänksam och är lyhörd. Även fast att jag gillar att ge mer än jag tar så kan jag vara mer åt det dominanta hållet också. Jag är helt enkelt flexibel.

Även yngre går bra, naturligtvis. Ålder spelar inte så stor roll bara du kan komma, helst fler gånger än en.

Skicka gärna iväg ett meddelande så kan vi ta det därifrån. Fler bilder kan utbytas alt. läggas upp här ifall det behövs. Hyfsat välutrustad, strax över medellängd och grov, rak men naturlig böjd en smula uppåt vilket ofta ger kontakt med g-punkten. Dock räcker det för mig med att ge utan penetrativt sex med mitt kön. Vill du använda mitt ansikte som en tron? Det är kul.

Som sagt, hör av dig om något av detta låter intressant. Jag kan röra mig åt olika håll men bor centralt i Sundsvall så det vore skönt med något lokalt, framförallt vid upprepade träffar.

Må väl, lev gott och njut, Mvh/jag.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.