Par för umgänge

Hej,

Vi är helt oerfarna, ganska pryda och villrådiga, men samtidigt nyfikna på vad samvaro på fler kan innebära.

Vi har ett bra liv och söker inget desperat som en sista utväg. Tvärtom skulle vi kunna tänka oss att fördjupa vårt förhållande med att träffa och umgås med ett annat par, utanför och kanske även innanför sexlivets portar.

Lite osäkra på om det här är rätt forum för oss så chansar vi att söka efter likasinnade. Ni behöver inte vara oerfarna men bör inte heller ha för bråttom eller för höga förväntningar att något ska hända snabbt…


Det här kommer ganska oförberett, vi har inga direkta mål men klart är att vi är nyfikna på och intresserade av sex i samma rum och i förlängningen ev sex på flera/partnerbyte.

Vi tänker att mat och dryck kan förena, kanske kan vi ses på lokal en första gång för att bilda en uppfattning!? Men i förlängningen skulle det vara trevligt att bada med er i vårt spabad, eller träffas på hotell/spa för att njuta av livets goda.

Är ni som oss? Hör gärna av er så tar vi det därifrån.

För att förenkla för alla så skriver vi ut lite vad vi tilltalas av. Vi tror inte att vi hittar varandra och lusten om inte kriterierna uppfylls.
Ni bör därför vara i gott skick, i vår ålder eller något yngre, och inte ha komplicerade förhållanden. Vi är själva som sagt oerfarna, men ändå ganska trygga i oss själva och varandra. Det här ska vara roligt, spännande och tilltalande.

Hoppas att ni finns där.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.