Till dig som söker en seriös kille för en grym avsugning!

Jag är seriös och förstår behovet av diskretion för vissa. Därför söker jag dig som vill ha en avsugning utan att någon annan ska lägga sig i eller få reda på vad vi gör. Kanske är det du som är intresserad av att testa en avsugning av en kille eller så är det du som bara vill ha en bra avsugning utan tjafs.

Jag kan gå ner på knä och suga dig medan du styr mig och kan bestämma hur du vill ha det, kanske saknar du den möjligheten med din partner eller kanske är de inte så bra på oralsex?

Eller så bara lutar du dig tillbaka och låter mig suga dig djupt och lugnt. Du kan inte vara så självisk med din partner eller så är du kanske singel men vill ändå ha tillgång till en riktigt bra sexpartner för sköna stunder i vardagen.

Det kan vara både att jag kommer till dig för en snabb och enkel träff medan du jobbar hemifrån eller så sitter du i soffan i ett nedsläckt vardagsrum för att få slappna av och njuta ordentligt.

Oavsett upplägg eller anledning till att du bjuder in mig, så är jag nöjd när du är nöjd.

Jag letar efter dig som är runt min ålder och som är seriös, detta stannar mellan oss! Jag kan komma till dig om du bor i västra Östergötland eller så ses vi hos mig. Och om vi båda gillar upplägget ses jag gärna återkommande.

Hörs! ;)
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.