Trekant med kompis!

Vi är ett par vars stora gemensamma intresse är sex. Nu söker vi en man, minst 35 år gammal (men gärna äldre!) som vi skulle vilja lära känna för sex men också för vänskap! Vi är alltså främst ute efter återkommande träffar så du bör liksom vi bo på Åland eller i alla fall besöka ön regelbundet.

Vi är ett vanligt okomplicerat par. Hon 28, han 42.

Han om henne: fantastiskt utstrålning och personlighet och dessutom världens sexigaste. Lägger ner mycket tid på skönhet, alltid fullsminkad, fixade naglar och sexiga underkläder. Helt fantastisk i sängen och med en rumpa som är som gjord för att avgudas. Jag älskar att se henne njuta och som den kukgalning hon är finns det inget bättre än att låta henne njuta av en extra man!


Hon om honom:

En rolig, allmänbildad och intelligent man med rak och hård blick samt kuk. Han är dominant men finkänslig med en svaghet för slampighet, vilket han funnit i mig som gärna tillfredsställer vem jag än kan sätta tänderna i. Han gillar utöver slampor även trekanter, biffburgare och motorsport. Tätt skägg, rakad kuk, snygga ben.

Några korta önskemål vi har om DIG:

-Socialt kompetent. Vi vill ha en vän som vi kan umgås med, både i och utanför sovrummet. Kaffe på altanen, filmkväll, utflykter eller hejdundrande sex? Vi bjuder gärna med dig på alla dom alternativen.

-Du är okomplicerad och tillför ingen dramatik i våra liv. Vi är alltså inte intresserade av otrohet, undanflykter för frun och dylikt. Det betyder såklart inte att vi inte kan vara diskreta. Är du den vi söker så fattar du vad vi menar. :)

-Gemensamma värderingar. Är du dömmande, konservativ och tycker att lite hederlig rasism aldrig har skadat nån? Då är du inte den vi söker.

-Du kan liksom vi uppskatta lite tramsighet ibland. Livet behöver inte vara så allvarligt alla gånger. Humor är något vi uppskattar!

Nu hoppas vi på ett utförligt svar från dig. Lägg lite krut på det du skriver och försök sälj in dig och göra oss intresserade av att träffa just dig. Kortfattade och innehållslösa svar drunknar tyvärr i mängden och ignoreras allt som oftast.
Denna kontaktannons är inte längre aktiv och du kan därför inte svara på den.