Man som vill titta på och möjligen mer om kvinnan vill.

Hej.
OBS! Läs hela annonsen och bara de som stämmer in på vad vi söker har möjlighet att få svar.

Vi kommer att tillbringa en helg på hotell i centrala Stockholm i mitten av oktober och söker en man för lite extra krydda till vårat besök.
Den vi söker vill vi ska vara mellan 35 och 45 år, välvårdad, gärna erfaren från liknande träffar och du ska kunna föra dig med ett par som bestämmer hur långt det får gå. Kvinnan tänder INTE på gymkroppar utan mer på välunderhållna med ett manligt yttre. Storlek på penis spelar mindre roll men finns en viss svaghet för stora satser och gärna åt det större hållet utan att det skall vara groteskt.
Du ska kunna ta ett nej kanske redan innan vi setts, men även ha sympati för att det är kvinnan och mannen som bestämmer hur långt det kommer gå.
Vi vill ha en man som tittar på oss när vi har sex, kanske får du runka, kanske du blir avsugen/avrunkad, kanske du får känna på henne och det kan finnas möjlighet för att deltaga fullt ut.
Det får kemin och humöret bestämma vid tillfället men det viktiga är att du är lyhörd och empatisk då det finns sådant som absolut inte får förekomma vid medverkan. Ex inte dra i håret, inga halsgrepp, inga smisk fasoner eller hårda tag mm som vi får prata om innan träff. Vi är ömsinta och mjuka och det vill vi att du också är.
Vi vill att du har bild eller kan skicka bilder via Whatsup och vi vill även ha telefonkontakt innan träff. Gärna singel eller öppet förhållande där din kvinna skall vara medveten av vad du gör.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Flirta med min tjej
Uppsala, Gävle
Sverige Uppsala län
Par söker kille
23/9, kl 17.48
 1729/8