Faderlig man söker flicka som behöver ha smisk på stjärten

Ja, om du är en flicka/kvinna som känner att du kanske är lite olydig eller trotsig av dig ibland, och nog skulle behöva få lite smisk på gammaldags sätt, så är jag en faderligt sträng man, erfaren av att ge sådan fostran.

I många familjer fick förr i tiden flickor i alla åldrar och ibland även unga kvinnor smisk på bara stjärten av pappa, när de uppfört sig illa. Det var ganska vanligt fram till någon gång på 1960-talet, i vissa fall också på 70-talet. Det kunde variera mellan bara en eller några gånger per år, till ganska ofta, upp till varje eller varannan vecka i vissa åldrar. Jag hade mer eller mindre insyn i hur ett antal olika flickor uppfostrades med smisk i vissa familjer, bland skolkamrater, grannar och kusiner, på den tiden, under slutet av 60-talet och hela 70-talet.

Numera är smisk nog vanligast i frireligiösa familjer, där man sedan gammalt förespråkar en traditionellt sträng uppfostran med husaga, och dessutom i många invandrarfamiljer från en hel del olika länder och världsdelar.

Många flickor/kvinnor, oavsett ålder, fantiserar om att få en sträng uppfostran, men har ännu aldrig fått smisk.
Andra har vuxit upp med smisk på stjärten, särskilt i de kristna frikyrkorna och i invandrarfamiljer, men sedan agan tog slut hemma saknar de den faderligt fasta handen, och skulle må bra av att få tillgång till en fortsatt faderligt sträng fostran med smäll på stjärten, vid behov.

Jag är inte bara tillräckligt sträng - jag är faderligt omtänksam, erfaren, seriös och diskret.

Hör av dig så kan vi tala om saken lite.
Anders