Sub söker dominant

Jag söker en tjej/kvinna som vill ha en man som du kalla på när lusten faller på. Ser gärna du är auktoritär. Yngre som äldre funkar. Tjock eller smal kvittar liksom hudfärg och etnisk bakgrund. Det är maktförskjutningen som är grejen, för oss båda.

Jag jobbar normalt kontorstider men flexibel vid behov. För mig är inte penetration viktigt. Det är dina behov som ska uppfyllas. Ber du mig slicka din fitta så ska jag göra det tills du säger något annat. Ska jag slicka din röv så gör jag det tills du säger något annat. Ska jag slicka din anal så ska jag göra det tills du är nöjd. Egna initiativ tar jag om du säger jag får det.

Kanske vill du använda mig till att slicka ren din fitta efter någon/några knullat dig? Makten har du. Du kanske skulle vilja att jag slickar din fitta eller röv när du är ute och shoppar? Du kanske behöver skjuts eller fredagkväll efter After work? Du tycker jag ska ha din dildo i munnen så du kan rida den? Du vill jag masserar dig och berättar hur vacker du är medan jag masserar ut din stress? Du vill skryta och lånar ut mig till någon som behöver en slickare?

Om du örfilar mig eller t.o.m. spottar på mig så tar jag det som en bekräftelse.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Par sökes av passiv
Nv Skåne
Sverige Skåne län
Kille söker par
10/10, kl 14.23
 47/1