KK

Jag behöver ta mig en Älskarinna. Jag är en man på dryga 50. Egenföretagare som reser en hel del i jobbet. Hemma har sexlivet helt avstannat. Men jag har bestämt mig att fortsätta vara gift. Därför söker jag en kvinna som vill va min älskarinna. Det innebär inte bara sex utan jag vill ha kemin och kunna prata skratta och kela också. Om det funkar för diskretionen så kan även äta ute eller en bio då och då va trevligt.
Jag gillar oralsex och långa förspel. Gillar att reta kvinnan tills hon vibrerar och ber om att jag ska komma in i henne. Därmed inte sagt utan det kan va härligt med en snabbis innanför dörren också, ner med brallorna trosan åt sidan sen kör vi.
Jag söker kvinna som respekterar att jag är gift och accepterar att inte vara nummer ett utan hon har mig till låns ibland. Kanske är du också gift/sambo.
Ett par som går igång på att ”låna” ut kvinnan då och då till mig är också intressant. Givetvis ställer jag upp på trekant om så önskas.
Jag är såpass gammal så utseende är inte viktigt för mig. Hel,ren, social gärna lätt till skratt och gilla sex är mina krav. Om du är 20 (som om nu en 20 åring skulle va intresserad av en 50 åring 😂) eller 70 spelar ingen roll. Jag tror på att man ses under en tid och bygger upp en form av relation och skapar tillit.
Jag tror du/ni bor i Värmland Närke eller Västsverige (Dalsland Trestad norra Bohuslän) då det är i dessa områden jag rör mig i jobbet.
Skriv en rad eller två om det jag skriver är intressant