Tantriska mingelparty för attraktiva par

Vi har hållt Tantra event i samband med hemliga sällskapets Eyes Wide shut tillställningar på olika slott i Stockholm. De har varit mycket uppskattade och många deltagare säger att det "förspelet" varit mycket sexigare och gripande än det traditionella swingerssexet efteråt.

Vi vill nu skapa mindre tillställningar i samma anda, och eftersom vi är på BC så vill vi betona att det inte är swingersfester i traditionell bemärkelse.

Vi träffas i vårt hus, 5-6 par (som vi alltid träffar innan så att vi vet att energin och intentionerna är rätt), kanske en drink eller något annat stimulerande och umgås snygga och sexiga. Vi leder lite tantriska övningar för ökad närhet och sensualism. Och hur vågat det blir får vi se. Men tanken är inte att det skall bli ett knullkalas. Det finns det redan i överflöd. Se det som ett avancerat och långdraget förspel.

Förvänta er djup, stil och finess. Väldigt lämpligt för nybörjare, men också för par som önskar fördjupa sin närvaro och kan stanna i sensualitet och trivas i det.

Ålder egalt, men vi vill att ni tar hand om er såväl själsligen som fysiskt.

Lägg et PM om ni tror att ni skulle passa in på ett sådant mingelparty!

J&C

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Manlig "high value FWB" för längre relation.
Södermanland
Sverige Södermanlands län
Par söker kille
30/9, kl 10.48
 1124/12