Undergiven puppy söker lekfull varm Kvinna/Man/Par

Jag är en stor nalle/björn, mjuk varm och omtänksam. Har mycket utav det starka i mig och drivande, men söker en lekfull stark som vill forma mig mer och djupare in i mitt undergivna. Bara tanken att tvingas bli din leksak och tränas att ge dig allt är grymt eggande. Tycker om ideen om att få dyrka dig, smeka och bli mer och mer hängiven åt dig.

Kan se mig tränas upp av par, kvinna, man, med både hårda nypor och mjuka smekningar. Vill kopplas och börja från grunden, jobba upp din respekt/tillit/tycke. Som puppy passar jag bäst som beta och följande, men har blivit pushad att få lite belönande alfa steg där jag fått vara mer på/drivande; allt beror på tycke.

Kanske vill du ha en mjuk hängiven strykande mjuk puppy att gosa med, en slav att pina och träna upp hårt, eller som par kanske en dynamik av att en är hård tränar tufft upp medans den andre är mjuk, kanske behöver du en leksak att träna din dominanta sida med.. finns många möjligheter.

Är öppen för att tränas både hårt och mjukt, lära mig ta emot bättre båda piska och analt eller bli den bästa med tunga och hals att ge allt, älskar att bli nedtryckt så djupt att jag till slut släpper och formar fram en enorm hängivenhet.

Jag blir endast intresserad av bra text, kunna få en bra samtalston i början, snacka lite här först, sen kanske en app osv.