Kvällsbast med kallbad?

Hallojsan!

Tänkte se om det finns någon/några som gillar bastu och lite svalkande dopp i sjön någon kväll?
Nu när mörkret är över oss och missären tittar fram över horisonten så är lite värme aldrig fel!
Det finns en rätt nice bastu ut mot lungers hamn (mot arboga till, 25min med bil från stan) som ligger precis vid vattnet så det är enkelt att gå ut o ta sig ett kyligt dopp och sen in o pressa vidare en stund! Det är en vedbastu, så riktigt härlig värme även om tempen inte blir sjukligt hög så är en slowcook någon timme aldrig fel! Rätt mysigt o skönt o vara där o steka, mindre kul ensam dock så där av annonsen! Kanske finns det någon social och lättsam tjej som också gillar bastu, bad och konversation?

Det är inte att knulla i bastun som står högst på prio listan, sure säkert nice det med och kanske blir det mer bastu framöver om det hela var trevligt o skönt som kan inkludera mer än dopp i sjön ;).

Är det någon som känner sig lockad eller intresserad av o ta reda på mer så skriv gärna, finns plats för 6st i bastun men rymligast med max 4 pers. Så är du och en tjejkompis, eller kanske rent av ett trevligt par, lite lockade så skriv några rader så kan vi se vart det leder!

Just idag är det inte aktuellt, men vinterbastu/bad är på schemat några gånger i månaden från nu och frammåt så finns gott om tid att få till en kväll som passar!

Hör av er om det finns intresse så ser vi vart vi landar i det hela!