Trevlig bi-man för långvarig bekantskap sökes

Trevlig man för långvarig bekantskap sökes.
Vi har en del krav på den vi söker men är övertygade om att rätt person finns därute.

Bisexuell man som vill lära känna oss för återkommande träffar som ibland inkluderar sex ibland inte.
Du är singel eller i förhållande med tillåtelse av din fru och har tillräckligt med fritid för att kunna hänga med oss då och då. Vore kul om vi förutom sex kunde hänga över middagar, krogrundor, resor etc
Du bor sannolikt i Uppsala län eller norra Stockholm.

Din viktigaste kroppsdel är din hjärna, inte dina kroppsdelar. Du är troligen en högst normal man utan magrutor och högst normalt kroppsligt utrustad.
Ålder är inte bara en siffra men nästan, vi tror att vi skulle trivas bäst med någon mellan 30-45 men utesluter inte 28-55
Du kan författa dig i skrift och har bilder inkl ansikte att visa här på BC (går alldeles utmärkt att göra en egen mapp för bara oss)
På det sexuella planet så är vi bägge lika intressanta för dig, alla i centrum. Vi söker absolut inte dig som är ute efter ”kvinnan i centrum”, alla i centrum är en otroligt viktig detalj för oss.
Du är troligen ganska laidback och inte för "på" och absolut inte dominant i ditt sätt att vara, hellre något undergiven.
Även om analsex bland män inte står överst på leklistan så finns den där och vi tror att du gillar att vara mottagare framförallt men kan tänka dig vara givare när och om vi önskar. För analsex med henne så är det något vi båda gillar och som du blir utbildad i innan du får medverka i.

Absolut inga bulls, dominanta eller cuckolding.

Det är verkligen inte männens marknad på sajter som denna, vi förstår att det kommer vara otroligt svårt att hitta rätt och att vi sannolikt kommer få många erbjudanden att sålla bland. Vi har dock inte bråttom eller är desperata på något vis, förr eller senare dyker du nog upp :)

Det var väl lite kort om vad vi söker. Känner du dig träffad så skicka ett svar så tar vi det därifrån. Kanske en första träff redan ikväll så vi befinner oss i Uppsala för food, drinks och gemyt!

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Trevlig bi-tjej för långvarig bekantskap sökes
Knivsta
Sverige Uppsala län
Par söker tjej
Igår, kl 21.16
 103/0 
Gekås helgen 25-26/10
Gekås
Sverige Hallands län
Blandat
Sön, kl 10.59
 396/9