Nyttjande av din Flickvän/Sambo

Söker par där kvinnan gillar få smisk. Mannen i paret måste tända på att se sin tjej bli nyttjad av en annan kille. Du tjej kanske gillar att din pojkvän/sambo får bara se på när du får dig en härlig stund. Eller kanske du blir utbjuden av honom och nyttjad av oss båda. Jag är öppen för förslag.
Ett exempel på scenario så kommer jag till er. Hon är redan utmanande klädd...
Tajt topp på, men ingen BH under.
Kort kjol eller kläning, inga trosor på sig.
Stayupps är sexigt och bonus men inget krav från min sida.
Jag blir inbjuden och förevisad vart soffan eller sängen är.
Hon gör som hon blir tillsagd. Säger åt henne att komma lägga sig över mitt knä och på min order ska hon blotta sin rumpa för mig och dra upp sin kjol klänning. Sen kommer jag ta hand om hennes bak/skinkor med mina händer. Allt från lättare kläm och smisk till lite med hårdare smisk, allt varvar med lite varsam beröring. Så där att skinnorna blir härligt röda och känsliga. Lättare smisk-smärta men tänder inte på ge "smärta". Det ska va lekfullt och anpassar smiskandet och håller mig på en nivå som önskas.

Killen får gärna sitta i samma rum och se på, eller bara vara hemma och höra henne få smisk o njutning. Ni avgör vad som tänder er i ett sådant scenario.

Det va bara ett exempel på scenario, finns massor av varianter. Kom just med ert önskemål så ser vi till att förverlika den

Massor av annat kan ingå utöver smisk. Utforskande/utnyttjande och undersökning av både anal och fitta, även skön orgasmer kan ges på önskat sätt..... även min kuk finns till förfogande, den är både stor och mycket grov.

Hör av er

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Helkroppsmassage, proffsigt, sexigt och retsamt :)
Stockholm
Sverige Stockholms län
Kille söker tjej
Idag, kl 13.45
 19/0 
Grov XL och mycket sperma för din Fru/Flickvän
Stockholm
Sverige Stockholms län
Kille söker par
Idag, kl 12.40
 18/0 
Helkroppsmassage, proffsigt, sexigt och retsamt :)
Stockholm
Sverige Stockholms län
Massage erbjudes
Idag, kl 10.04
 55/0