Socialt, jordnära & sexigt par sökes

Hej på er!
 
Ska författa en annons här, lite klurigt att sälja in sig själv i bland tusentals annonser där ”kille söker par” 
Och söker ett par en kille så blir ni gissningsvis överösta med meddelanden.
Men ger det ett försök.
 
I Nov finns jag på hotell i Uppsala, söker ett par för trevligt och sexigt möte. Jag Arbetar där med jämna mellanrum och känns det rätt för alla involverade ses jag gärna igen.
 
En första träff, kan se ut på så många olika sätt men ett förslag kan vara följande: 
Att man ses på dagen, tar en kaffe eller kanske ett glas vin pratar lite. Känner av stämningen/kemin. 
Sen lämnar jag och går till mitt hotellrum, känns det rätt för mig, får ni mitt rumsnummer och känns det rätt för er så kommer ni efter. Antingen ”direkt” eller senare på dagen/kvällen. 
Alternativt så ses vi på mitt rum direkt och se va de leder. De finns även möjlighet att vara hemma hos er förstås om de skulle kännas bättre för er. 
 
Min roll, ja möjligheterna är egentligen oändliga. Allt från att ”bara” va åskådare till hjälpande händer och mun, Fotograf eller filmare till er, fullbordad trekant eller fokus på någon i centrum till ”ormgrop” era önskningar får och ska styra.
 
Dusch finns såklart att tillgå både innan och efter om de önskas, kanske till och med under. 
Ser en lättsam träff som är innehållande av både spänning och skratt, men är inte heller sen att hoppa på både passion o kinky. 
 
Jag har träffat par tidigare med lyckade resultat. Som person är jag lyhörd, helt införstådd att jag träffar ett par med va de innebär i respekt för er båda. Jag är social, välklädd, jordnära. När de kommer till min kropp så finns där mer att önska när de kommer till träning utan att för den delen vara kraftig. Jag har 2 mörka ögon såsom profilnamnet avslöjar. 
 
Diskretion är en självklarhet, likaså renlighet och att alla är sjukdomsfria. 
 
Ålder och utseende, storlekar på kroppsdelar och huruvida man rakar sig eller inte -  känns sekundärt, självklart behövs attraktion dock kan det vara grymt tillfredsställande att ha ett bra och flirtigt  samtal ihop. Då är hälften redan på plats. 
 
Övrig information finner ni i profilen. Jag använder mig helst inte av andra plattformar än BC åtminstone inte innan vi setts men de går att lösa. Bilder är jag sparsam med. Finns givetvis någon mer bild att visa. 
 
Jag hoppas vi hörs! 
Tveka inte att höra av er om ni finner mig som en möjlig kandidat

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Socialt, jordnära & sexigt par sökes!
Hotell i centrala Uppsala
Sverige Stockholms län
Kille söker par
Idag, kl 17.12
 24/0