Amors Vänner, Ljusets återkomst 30/11 sexfest

Amors Vänner, Ljusets återkomst 30/11
Mörkret har dragit sin sista suck.

Höstens skuggor, fyllda av hemliga begär och förbjudna lustar, har styrt våra sinnen. Nu är det dags att låta ljuset ta över. Ett ljus har tänts, ett som bara de modiga vågar följa, ett ljus som väcker våra innersta passioner till liv.

Ljuset har sin väktare – en som bär på kunskapen om både nattens hemligheter och dagens löften. Vid hennes sida står fruktbarhetens gudinna, med krafter så starka att varje hjärtslag känns som en het flamma inom oss.

Nu är det tid för oss att fira.

Kom, och var en del av denna natt fylld av passion, lust och brinnande begär. Endast de mest heta och levande själar är kallade till denna sammankomst, där gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut. En fest för dem som vågar omfamna sina innersta önskningar – och utforska dem tillsammans med andra likasinnade.

I denna natt är inget tabu. Lusten får flöda fritt mellan heta blickar, mjuka beröringar och möten som överträffar fantasin. Det här är en kväll där gränser suddas ut och där varje ögonblick är en chans att upptäcka nya sidor av sig själv – och andra.

Klädkod:
För denna natt förvandlas du till en sexig väktare eller krigare av ljuset. Klä dig för att förföra och kämpa för ljusets seger – i skinande rustningar, glänsande detaljer, svepande tyger och förtrollande accessoarer. Endast de som vågar kliva in i rollen som ljusets sensuella beskyddare är välkomna. Visa din styrka, din passion och din vilja att ge efter för nattens lockelser.

Tid: 20:00 - 02:00 (30/11)
Plats: Frihamnen
Antal biljetter: 140st

Förbered er för en kväll fylld av eld, magi, åtrå – och möjligheten att utforska begär tillsammans med likasinnade själar. Ljuset har vaknat – och det väntar på dig.

Denna fest görs som en fundraiser i samarbete med Noden.

Mer info på kik

Ifall ni vill delta skicka ett pm

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Amors Vänner, Ljusets återkomst 30/11 sexfest
Frihamnen
Sverige Stockholms län
Föreningar
13/10, kl 08.02
 164/3