Naturligt dominnat, hetrosexuell vettig man sökes till henne

Heterosexuellt sambopar med en Stag - Vixen relation under uppbyggnad söker igen. Läs HELA annonsen innan du skriver!
Ingen av de män som vi involverat hittills har fallit riktigt bra ut så nu söker vi kontakter igen.

Är du en vettig, vältalig, lättsam, frisk heterosexuell fräsch man av nord-europeiskt ursprung med naturligt dominanta drag som kan ta för dig, leda och uppmuntra på avslappnat sätt? Du är troligen mellan 40 och 60 år gammal. Du är singel och kan ta emot besök hemma hos dig, eller så är du ofta på återkommande besök i Sundsvall och bor på hotell regelbundet.
Stort plus om du är hyfsat välutrustad och uthållig.

Vi är intresserade av:
* Återkommande träffar där vi båda är med, där jag (mannen) deltar i MFM trekants upplägg, tar kort och ser på.
* Återkommande träffar med henne ensam.
Intresse finns för kontakter för bara det ena eller andra upplägget, eller en kombination de två. Allt beror på dynamik och hur det utvecklas. Jag är bortrest på jobb mycket så det finns utrymme att träffa henne ensam om det skulle utvecklas så.

Är du en man som kommer på tillfälligt på hotell i Sundsvall bara någon dag och tror att du har skills och finess nog att kunna få henne intresserad av en snabb engångsträff när du är i stan så är du välkommen att höra av dig. Men då krävs mycket av dig för att lyckas få henne att vilja det. En tuff utmaning.

Det är viktigt att du har en förmåga att fånga hennes intresse, leda henne och föra en konversation framåt till att bli en träff, att driva en träff framåt till att bli sex om hon är villig till det, och driva det vidare till att bli återkommande om alla känner att det känns bra. Du får dock absolut inte vara tjatig eller desperat.
Vältalig och naturligt drivande i kombination med en stor portion lyhördhet och finess behövs.

Är du dessutom en man som tränar på gym och skulle lyckas få henne intresserad av att ha dig som träningskamrat också så skulle det uppskattas av mannen i paret.

Initial kontakt sker här, med mannen i paret. Bara välskrivna utförliga svar där du presenterar dig och på vilket sätt du passar vad vi söker är av intresse. Om du inte har inte intelligens eller ork att skriva ett utförligt, välformulerat och rättstavat svar så är du knappast vad vi söker.

Verkar du passa in på avd vi söker så får hon avgöra om hon är nyfiken på att ta det vidare. I så fall blir det gruppchatt alla tre på Snap (nej vi har inte KiK) där du får chansen att fånga hennes intresse. Så tar man det därifrån.

Det är viktigt att du är heterosexuell och frisk, har den där naturligt dominanta och drivande personligheten som kan föra saker framåt utan att vara tjatig och desperat.

BARA välskrivna utförliga svar av män som passar in på vad vi söker önskas.

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Mycket erfaren hetero BDSM dominant man sökes till henne
Hos dig
Sverige Stockholms län
Bondage, S/M
Igår, kl 14.35
 270/6 
Mycket erfaren hetero BDSM dominant man sökes till henne
Hos dig
Sverige Västernorrlands län
Bondage, S/M
Igår, kl 13.34
 167/2