Mycket erfaren hetero BDSM dominant man sökes till henne

Min sambon, tjejen i förhållandet, är nyfiken på att utforska mer utstuderad, långtgående och sessionsbaserad BDSM, något som inte riktigt är min (mannen i förhållandet) grej. Därför sökes en mycket erfaren, seriös och vettig dominant man som har BDSM som stort intresse, som har gott om BDSM attiraljer, gärna ett dedikerat lekrum, som är intresserad av att ta sig an henne. Tanken är att du träffar henne helt på egen hand, förhoppningen är en långsiktig och utvecklande BDSM relation.

Du har stor erfarenhet, är mycket säker i din roll som dominant, du är hänsynsfull, lyhörd, kommunikativ, har stor förmåga att läsa av och guida en UG. Du skall ha stor bredd i ditt BDSM intresse så att du kan introducera henne brett, se vad hon tycker om och gå djupare in och utveckla de områden som passar henne. Även om vi just här söker en utstuderad BDSM relation till henne så är det mycket önskvärt att du också har ett intresse för penetrationssex antingen som en del av eller utanför BDSM sessionerna.

Du är äldre än henne, antagligen mellan 45-65 år eller så, av nordeuropeiskt ursprung och heterosexuell.

Hennes välmående och hälsa är prio ett och inget som bryter ner eller skadar henne kommer accepteras. Målet är att hon ska få utvecklas och byggas upp. Vi förstår självklart att BDSM utövande kan ha bakslag och utmaningar, att aftercare kan behövas i varierande omfattning. Där avser jag (mannen) finnas för henne och stötta henne om det blir jobbigt, finnas med som stöd för att hon ska kunna utvecklas framåt även om det blir tungt ibland.

Vi söker här mycket specifikt och är medveten om att chansen är liten att hitta nålen i höstacken här.
Svara bara på den här annonsen om du VERKLIGEN uppfyller vad vi söker.
Vi förväntar oss bara mycket välformulerade och informativa svar.
Tack på förhand

Andra kontaktannonser från samma annonsör

Rubrik/Stad/PlaceringKategori/InlagdVisad/Svar
Mycket erfaren hetero BDSM dominant man sökes till henne
Hos dig
Sverige Stockholms län
Bondage, S/M
Igår, kl 14.35
 271/6 
Naturligt dominnat, hetrosexuell vettig man sökes till henne
Sundsvall - Hos dig - Hotell
Sverige Västernorrlands län
Par söker kille
Sön, kl 02.34
 1250/16